Vaníliás torta gyümölcsökkel
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Elkészítés
Elkészítés
Tojások fehérjéből habot készítünk.
Tojások sárgáját a cukorral, vízzel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztben elkevert sütőport.
24 cm-es formában 200 fokon megsütjük.
Krém:
1 liter tejet felforralunk, majd elkeverjük benne a cukrot. 2 dl tejben a pudingport simára keverjük és felfőzzük a tejben. Kihűtjük, közben a margarint habosra keverjük.
A kihűlt, lebőrözött pudingot simára keverjük, majd hozzáadjuk a habosított margarint. Vaníliával ízesítjük.
A tésztát 3 részre vágjuk és megtöltjük a krémmel. Kívülről is bevonjuk, majd jól lehűtjük. Az olvasztott csokival leöntjük, majd hagyjuk lecsorogni. ha megkötött gyümölcsökkel díszítjük és gyümölcskocsonyával megkenjük.
Vaníliás torta gyümölcsökkel
Hozzávalók
Krém:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Tojások fehérjéből habot készítünk.
Tojások sárgáját a cukorral, vízzel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztben elkevert sütőport.
24 cm-es formában 200 fokon megsütjük.
Krém:
1 liter tejet felforralunk, majd elkeverjük benne a cukrot. 2 dl tejben a pudingport simára keverjük és felfőzzük a tejben. Kihűtjük, közben a margarint habosra keverjük.
A kihűlt, lebőrözött pudingot simára keverjük, majd hozzáadjuk a habosított margarint. Vaníliával ízesítjük.
A tésztát 3 részre vágjuk és megtöltjük a krémmel. Kívülről is bevonjuk, majd jól lehűtjük. Az olvasztott csokival leöntjük, majd hagyjuk lecsorogni. ha megkötött gyümölcsökkel díszítjük és gyümölcskocsonyával megkenjük.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?