Gyümölcstorta
Hozzávalók
Piskóta tészta:
Krém:
A tetejére:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Közben felfőzzük a zselatint.
A krémhez a pudingot kevés vízzel simára keverjük, a többi vizet 6 dkg cukorral felforraljuk és megfőzzük a pudingot. Közben a tojásfehérjét a 4 dkg cukorral habbá verjük. A forró pudingot a habhoz keverjük kézi habverővel. A tortakarikát kettévágjuk és megkenjük a meleg krémmel, a tetejére is teszünk krémet majd erre tesszük a gyümölcsöt. Ha kihűlt akkor tesszük rá a zselatint. Dermedés után a felvert hulalával díszítjük, majd rárakjuk a virágokat.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Gyümölcstorta
Hozzávalók
Piskóta tészta:
Krém:
A tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Közben felfőzzük a zselatint.
A krémhez a pudingot kevés vízzel simára keverjük, a többi vizet 6 dkg cukorral felforraljuk és megfőzzük a pudingot. Közben a tojásfehérjét a 4 dkg cukorral habbá verjük. A forró pudingot a habhoz keverjük kézi habverővel. A tortakarikát kettévágjuk és megkenjük a meleg krémmel, a tetejére is teszünk krémet majd erre tesszük a gyümölcsöt. Ha kihűlt akkor tesszük rá a zselatint. Dermedés után a felvert hulalával díszítjük, majd rárakjuk a virágokat.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?