Banános nyuszi
Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Továbbá:
Elkészítés
Elkészítés
Ezután az átszitált liszt kerül bele.
Ketté osztjuk a tésztát, az egyik felébe keverjük az átszitált keserű kakaóport.
A két tészta részt tetszőlegesen a formába töltjük, és egy hurkapálcika segítségével bemárványozzuk.
180 C-on 20-25 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk kihűlni.
Közben a krémhez elkészítjük a pudingot, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, majd a kristálycukrot.
Végül, amikor már kezd behúzni, beleöntjük a kókuszreszeléket is, illetve a vaj 1/3 részét.
Kihűtjük.
A lágy vajat kihabosítjuk a krémmel.
A piskótát ketté vágjuk, megkenjük a krém 90 %-val, és kirakjuk a felszeletelt banán karikákkal, ráhelyezzük a fedőlapot.
Ezt díszítjük a fennmaradt krémmel, valamint színezett kókuszreszeléket is használhatunk.
Alternatív elkészítés
Amikor megszínezzük a kókuszreszeléket, érdemes kesztyűt húzni, mert gyorsan megfogja az ember kezét!!! :)
Banános nyuszi
Hozzávalók
Krém:
Továbbá:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Ezután az átszitált liszt kerül bele.
Ketté osztjuk a tésztát, az egyik felébe keverjük az átszitált keserű kakaóport.
A két tészta részt tetszőlegesen a formába töltjük, és egy hurkapálcika segítségével bemárványozzuk.
180 C-on 20-25 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk kihűlni.
Közben a krémhez elkészítjük a pudingot, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, majd a kristálycukrot.
Végül, amikor már kezd behúzni, beleöntjük a kókuszreszeléket is, illetve a vaj 1/3 részét.
Kihűtjük.
A lágy vajat kihabosítjuk a krémmel.
A piskótát ketté vágjuk, megkenjük a krém 90 %-val, és kirakjuk a felszeletelt banán karikákkal, ráhelyezzük a fedőlapot.
Ezt díszítjük a fennmaradt krémmel, valamint színezett kókuszreszeléket is használhatunk.
Alternatív elkészítés
Amikor megszínezzük a kókuszreszeléket, érdemes kesztyűt húzni, mert gyorsan megfogja az ember kezét!!! :)
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?