Narancstorta
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Elkészítés
Előkészítés
A sütőpor, a lisztek összekeverése
A pudingpor, a fructos, és a narancslé sűrűre főzése, majd a vaj, és a narancshéj hozzákeverése.
A tortazselé elkészítése fructossal és szénsavas narancslével a tasakon levő utasítás alapján.
Elkészítés
A sűrűre főzött pudinghoz kevert vaj felével megkenjük a tortát, majd a fél dl szénsavas narancslébe forgatjuk. Rárakjuk a kerek háztartási kekszeket. Erre jön a krém másik fele, amire rárakunk 2 nagy narancsot, szeletekre bontva. Körbe rakjuk alufóliával, hogy maradjon rajta az elkészített tortazselé, amivel leöntöttük. Hűtőbe tesszük. Másnapra a keksz is megpuhul, nagyon finom lesz.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Én itt a diétás gyümölcstorta felét használtam el, ezért kellett hozzátenni a kekszet, mert nem volt meg az egész torta. Ha ezt az alapot megcsinálják, nem kötelező beletenni a kekszet.
Narancstorta
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A sütőpor, a lisztek összekeverése
A pudingpor, a fructos, és a narancslé sűrűre főzése, majd a vaj, és a narancshéj hozzákeverése.
A tortazselé elkészítése fructossal és szénsavas narancslével a tasakon levő utasítás alapján.
Elkészítés
A sűrűre főzött pudinghoz kevert vaj felével megkenjük a tortát, majd a fél dl szénsavas narancslébe forgatjuk. Rárakjuk a kerek háztartási kekszeket. Erre jön a krém másik fele, amire rárakunk 2 nagy narancsot, szeletekre bontva. Körbe rakjuk alufóliával, hogy maradjon rajta az elkészített tortazselé, amivel leöntöttük. Hűtőbe tesszük. Másnapra a keksz is megpuhul, nagyon finom lesz.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Én itt a diétás gyümölcstorta felét használtam el, ezért kellett hozzátenni a kekszet, mert nem volt meg az egész torta. Ha ezt az alapot megcsinálják, nem kötelező beletenni a kekszet.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?