Vaníliás-meggyes-csokis torta
Hozzávalók
Piskóta:
Meggykrém:
Csokis krém:
Vaníliás krém:
Díszítés:
Elkészítés
Elkészítés
A meggylében csomómentesre kevertem a vanília pudingot. Elkezdtem főzni, amikor kezdett sűrűsödni, hozzáadtam a meggyeket. Tűzről levéve tettem bele a cukrot.
A pudingokat külön-külön megfőztem a tejben. Hagytam kihűlni. Felvertem a tejszínhabot, és a kihűlt krémhez kevertem.
Hagytam mindent (krémek és piskóta) jól kihűlni. A piskótát három részre vágtam. Piskóta-vanília krém-meggykrém-csokikrém-piskóta-vanília krém-meggykrém-csokikrém-piskóta. A tetejére hagytam kevés meggykrémet, és tejszínhabbal díszítettem. Vettem malátagolyót, és azzal díszítettem. Kivételesen sikerült vállalható tortát kreálnom, 23 évem alatt nem sikerült sose, pedig legalább 10 éve sütök.
Alternatív elkészítés
Vaníliás-meggyes-csokis torta
Hozzávalók
Piskóta:
Meggykrém:
Csokis krém:
Vaníliás krém:
Díszítés:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A meggylében csomómentesre kevertem a vanília pudingot. Elkezdtem főzni, amikor kezdett sűrűsödni, hozzáadtam a meggyeket. Tűzről levéve tettem bele a cukrot.
A pudingokat külön-külön megfőztem a tejben. Hagytam kihűlni. Felvertem a tejszínhabot, és a kihűlt krémhez kevertem.
Hagytam mindent (krémek és piskóta) jól kihűlni. A piskótát három részre vágtam. Piskóta-vanília krém-meggykrém-csokikrém-piskóta-vanília krém-meggykrém-csokikrém-piskóta. A tetejére hagytam kevés meggykrémet, és tejszínhabbal díszítettem. Vettem malátagolyót, és azzal díszítettem. Kivételesen sikerült vállalható tortát kreálnom, 23 évem alatt nem sikerült sose, pedig legalább 10 éve sütök.
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?