Túrós - gyümölcsös rakott piskóta
Hozzávalók
Túrós - gyümölcsös rakott piskóta
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés
Tojásfehérjét kemény habbá verjük.
Tejből a pudingporral sűrű krémet főzünk.
Amikor kihűlt a puding szörppel és a maradék cukorral ízesítjük, hozzáadjuk a túrós masszát és beleforgatjuk a tojáshabot.
Babapiskótákkal kirakjuk a tortaforma alját, beborítjuk annyi krémmel, hogy eltakarja a piskótákat, majd elosztjuk rajta a szeletelt barackot. Ismét babapiskótával kirakjuk és befedjük a maradék krémmel. 4-5 óra hosszára betesszük a hűtőbe.
Kivesszük a formából, tálcára tesszük és szőlőszemekkel, szeletelt barackkal és kivivel kidíszítjük.
Túrós - gyümölcsös rakott piskóta
Hozzávalók
Túrós - gyümölcsös rakott piskóta
Díszítéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Tojásfehérjét kemény habbá verjük.
Tejből a pudingporral sűrű krémet főzünk.
Amikor kihűlt a puding szörppel és a maradék cukorral ízesítjük, hozzáadjuk a túrós masszát és beleforgatjuk a tojáshabot.
Babapiskótákkal kirakjuk a tortaforma alját, beborítjuk annyi krémmel, hogy eltakarja a piskótákat, majd elosztjuk rajta a szeletelt barackot. Ismét babapiskótával kirakjuk és befedjük a maradék krémmel. 4-5 óra hosszára betesszük a hűtőbe.
Kivesszük a formából, tálcára tesszük és szőlőszemekkel, szeletelt barackkal és kivivel kidíszítjük.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?