Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Joghurtkrémes baracktorta

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Joghurtkrémes baracktorta

4 tojás
18 dkg cukor
14 dkg liszt
10 dkg margarin
1 citrom reszelt héja

A krém:

30 dkg eredeti görög joghurt
1 tasak Dr. Oetker Prémium Bourbon Vaníliás Puding
3 ek. cukor
5 dl tej
2 dl baracklekvár (frissen készített)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

29 cm-es gyümölcstortaforma vajjal kikenve, és liszttel megszórva.

Elkészítés

A margarint a cukorral, és a tojássárgájával, vaníliával, és citromhéjjal habosra keverjük a robotgéppel, és utána a fehérjét is hozzáadjuk a sütőporos liszttel együtt. Vajjal kikent, és lisztezett gyümölcstorta formába elkenjük a masszát, és 180 fokos sütőbe 20 perc alatt készre sütjük. A krémhez a pudingot a tejjel cukorral megfőzzük, és kissé lehűtjük. Ezután keverjük össze a görög joghurttal, és a tésztát kifordítjuk a formából, és azt a felét töltjük meg a joghurtos pudinggal. A baracköntettel csíkozzuk, és elhúzkodjuk rajta, egy kanál segítségével.

Tárolás

Hűtőben.
Joghurtkrémes baracktorta Joghurtkrémes baracktorta Joghurtkrémes baracktorta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
62 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
20 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
22 Kedvelés
Nehézség Tapasztalatot kíván

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!