Ostyaroládos joghurt torta
Hozzávalók
Piskóta tortához:
Krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A krémhez a zselatint beáztatjuk a vízbe és felfőzzük, majd hagyjuk langyosra hűlni. Az epret a cukorral, a vaníliás cukorral, a joghurttal kikeverjük, hozzáadjuk a zselatint alaposan összekeverjük, majd betesszük a hűtőbe, amíg már nem lesz folyós, akkor hozzákeverjük a felvert hulalát. Betöltjük vele a 4 részre vágott tortát, majd betesszük a hűtőbe 4-5 órára. Ezután feldíszítjük körbe az ostyarudakkal és a tetejére rászórjuk a fondantból készült golyókat.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Ostyaroládos joghurt torta
Hozzávalók
Krémhez:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A krémhez a zselatint beáztatjuk a vízbe és felfőzzük, majd hagyjuk langyosra hűlni. Az epret a cukorral, a vaníliás cukorral, a joghurttal kikeverjük, hozzáadjuk a zselatint alaposan összekeverjük, majd betesszük a hűtőbe, amíg már nem lesz folyós, akkor hozzákeverjük a felvert hulalát. Betöltjük vele a 4 részre vágott tortát, majd betesszük a hűtőbe 4-5 órára. Ezután feldíszítjük körbe az ostyarudakkal és a tetejére rászórjuk a fondantból készült golyókat.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?