Puncsos-epres torta
Hozzávalók
Piskóta:
Krém puncs:
Krém eper:
Díszítés:
Elkészítés
Elkészítés
Elkészítjük a krémeket: a pudingot megfőzzük, a cukrot a pudinghoz teszem a tejszínt cukor nélkül verem fel, amikor kihűlt a puding a felvert tejszínbe keverjük a habverőgéppel.
Megtöltjük a tortát a krémekkel -piskóta, puncskrém, piskóta, eper krém-.
Díszítjük tetszés szerint a maradék krémmel és a felvert tejszínnel, dekor cukorkákkal, marcipán virággal.
Tárolás
Alternatív elkészítés
Puncsos-epres torta
Hozzávalók
Krém puncs:
Krém eper:
Díszítés:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Elkészítjük a krémeket: a pudingot megfőzzük, a cukrot a pudinghoz teszem a tejszínt cukor nélkül verem fel, amikor kihűlt a puding a felvert tejszínbe keverjük a habverőgéppel.
Megtöltjük a tortát a krémekkel -piskóta, puncskrém, piskóta, eper krém-.
Díszítjük tetszés szerint a maradék krémmel és a felvert tejszínnel, dekor cukorkákkal, marcipán virággal.
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?