Puncstorta
Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítés
Elkészítés
A pudingot megfőzzük és hagyjuk kihűlni. A szobahőmérsékletű margarint a porcukorral jól kikeverem, majd a kihűlt pudingot, illetve a rumaromát hozzáadjuk. Ezt jól összedolgozzuk.
A kihűlt piskótát 3 felé vágjuk, megtöltjük krémmel és mazsolával.
A habtejszínt felverjük. Egy kevés habot a piros ételfestékkel színezünk. Ezt a torta tetejére kenjük. A maradék habbal, tortadíszítő segítségével tetszés szerint díszítjük a tortát.
Tárolás
Puncstorta
Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A pudingot megfőzzük és hagyjuk kihűlni. A szobahőmérsékletű margarint a porcukorral jól kikeverem, majd a kihűlt pudingot, illetve a rumaromát hozzáadjuk. Ezt jól összedolgozzuk.
A kihűlt piskótát 3 felé vágjuk, megtöltjük krémmel és mazsolával.
A habtejszínt felverjük. Egy kevés habot a piros ételfestékkel színezünk. Ezt a torta tetejére kenjük. A maradék habbal, tortadíszítő segítségével tetszés szerint díszítjük a tortát.
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?