Sacher torta mikróban készült
Hozzávalók
Sacher torta mikróban készült
tölteléknek:
Elkészítés
Elkészítés
Ha már kész hozzáöntjük a tojásokhoz és beleszitáljuk a lisztet és a sütőport. Lazán összedolgozzuk. Egy formát kiolajozunk (én jénaiba tettem) és beleöntjük a masszát
Betesszük a mikróba 5 percet alapmelegítő programon megsütjük, ha leállt hagyjuk 3 percet a mikóba ne nyissuk még ki.
Ha kivettük hagyjuk hűlni, vágjuk félbe és kenjük meg a lekvárral.
A tetejére tegyünk csokimázat.
Alternatív elkészítés
Sacher torta mikróban készült
Hozzávalók
Sacher torta mikróban készült
tölteléknek:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Ha már kész hozzáöntjük a tojásokhoz és beleszitáljuk a lisztet és a sütőport. Lazán összedolgozzuk. Egy formát kiolajozunk (én jénaiba tettem) és beleöntjük a masszát
Betesszük a mikróba 5 percet alapmelegítő programon megsütjük, ha leállt hagyjuk 3 percet a mikóba ne nyissuk még ki.
Ha kivettük hagyjuk hűlni, vágjuk félbe és kenjük meg a lekvárral.
A tetejére tegyünk csokimázat.
Alternatív elkészítés
Recept ajánló
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?