Sacher
Hozzávalók
Felvert:
Töltés és díszítés:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Sütőpapírral bélelt tortaformában sütjük 180 C-on.
Majd miután kihűlt háromfelé vágjuk, s betöltjük egyenletesen a lekvárral, úgy, hogy a tetejére és az oldalkára is jusson. Hűtőbe tesszük néhány órára majd olvasztott csokoládéval vonjuk be. A csoki szilárdulásig hűtőbe tesszük.
Forró vízbe mártott késsel a csoki megrepedése nélkül tudjuk szeletelni!
Tálalás
Alternatív elkészítés
Sacher
Hozzávalók
Felvert:
Töltés és díszítés:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Sütőpapírral bélelt tortaformában sütjük 180 C-on.
Majd miután kihűlt háromfelé vágjuk, s betöltjük egyenletesen a lekvárral, úgy, hogy a tetejére és az oldalkára is jusson. Hűtőbe tesszük néhány órára majd olvasztott csokoládéval vonjuk be. A csoki szilárdulásig hűtőbe tesszük.
Forró vízbe mártott késsel a csoki megrepedése nélkül tudjuk szeletelni!
Tálalás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?