Sárgabarackos túró torta
Hozzávalók
Piskótához:
Krémhez:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A krémhez felverjük a fél liter tejszínt, majd összekeverjük a túróval, a zselatin fixszel, és hozzáadjuk a cukrot ízlés szerint, ki mennyire édesen szereti.
A torta összeállítása:
A piskótára ráhelyezzük a krém felét, majd arra az összedarabolt barackokat, és rárakjuk a krém maradék részét.
A teteje igény szerint díszíthető tejszínhabbal, ebben az esetben 3-4 kanál tejszínt tegyünk félre, még mielőtt összekevernénk a többi hozzávalóval.
Összeállítás után pár órára hűtőszekrénybe rakjuk, és pár óra után fogyasztható.
Egyszerűbb, ha van csatos tortaformánk, és abba visszahelyezzük a piskótát, és úgy kenjük rá a krémet, és tesszük rá a barackokat.
Nekem nem volt, ezért nem lett teljesen egyenes a tortám széle.
Alternatív elkészítés
Sárgabarackos túró torta
Hozzávalók
Piskótához:
Krémhez:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A krémhez felverjük a fél liter tejszínt, majd összekeverjük a túróval, a zselatin fixszel, és hozzáadjuk a cukrot ízlés szerint, ki mennyire édesen szereti.
A torta összeállítása:
A piskótára ráhelyezzük a krém felét, majd arra az összedarabolt barackokat, és rárakjuk a krém maradék részét.
A teteje igény szerint díszíthető tejszínhabbal, ebben az esetben 3-4 kanál tejszínt tegyünk félre, még mielőtt összekevernénk a többi hozzávalóval.
Összeállítás után pár órára hűtőszekrénybe rakjuk, és pár óra után fogyasztható.
Egyszerűbb, ha van csatos tortaformánk, és abba visszahelyezzük a piskótát, és úgy kenjük rá a krémet, és tesszük rá a barackokat.
Nekem nem volt, ezért nem lett teljesen egyenes a tortám széle.
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?