Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Gyümölcsös túrótorta

Nudlipamacs receptje https://www.sutnijo.hu/profil/3698-nudlipamacs
Gyümölcsös túrótorta
Elkészítési nehézség: Nehéz
Kategória: Torták , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Túrós torták , Gyümölcsös torták , Piskóták

Hozzávalók

Piskóta

1. Krém

2. Krém

3. Krém

Nudlipamacs Nudlipamacs receptje

Elkészítés

Elkészítés

Készítünk egy sima piskótát, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
A tejszínt kemény habbá verjük a habfixálóval.
A zselatint kevés vízben elkeverjük, majd folyamatosan kevergetve kis lángon feloldjuk teljesen. Ha kissé kihűlt, összedolgozzuk a felvert tejszínnel. A második krémhez a gyümölcsöket összeturmixoljuk, s egy kevés vízzel összefőzzük. A pudingot elkeverjük kb. 0,5 dl vízzel és a cukorral, majd a gyümölcspéphez adjuk, s készre főzzük.
Félre tesszük hűlni. Az utolsó krémhez a túrót krémesre keverjük az első krém felével, és 1 tasak vaníliás cukorral.
A piskótát 3 lapra vágjuk.
Az alsót megkenjük a 2. krém felével illetve a 3. krém felével. Erre kerül a második piskótalap, s ugyan úgy rétegezzük, mint az előző lapot.
A külsejét az első krém másik felével kenjük meg.
Néhány szem gyümölccsel és tejszínhab virágokkal díszíthetjük.

Javaslatok, alternatív elkészítés

Érdemes 1 éjszakára hűtőbe tenni.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!