Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Barackos túrótorta

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Barackos túrótorta

25 dkg margarin
1 db kerek piskóta tortalap
50 dkg túró
10 dkg porcukor
tejszínhab
50 dkg őszibarackbefőtt
reszelt csokoládé
citrom
pár szem magozott meggy a díszítéshez
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A túróhoz hozzáadjuk a porcukrot, a citrom reszelt héját, néhány csepp citromlevet, vaníliás cukrot, a krémport és géppel csomómentesre keverjük. A margarint habosra keverjük, majd addig keverjük a túrókrémmel, amíg laza krémet nem kapunk. (Ha nem elég laza, akkor tehetünk bele egy kis tejszínhabot.)
A tejszínhabot összekeverem a habfixálóval, hogy ne essen össze.
Félbevágom a tortalapot, majd a krémmel megkenem az alapot és ráhelyezem a felszeletelt barackokat. Ráteszem a tortalap tetejét is, majd a maradék krémmel bekenem a torta oldalát.
Csokireszelékkel és magozott meggyel díszítem.
Jó étvágyat :)

Tárolás

Hűtőben.

Alternatív elkészítés

Nekem a barackos a kedvencem, de természetesen más gyümölcsökkel is elkészíthető, pl. kiwi, eper, málna, banán..stb.
Barackos túrótorta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
48 Kedvelés
Nehézség Tapasztalatot kíván
Szükséges idő Több, mint 60 perc
45 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
19 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!