Sárgabarackos Charlotte
Hozzávalók
Sárgabarackos Charlotte
Elkészítés
Elkészítés
A sárgabarackot mossuk meg, magozzuk ki. Néhány darabot felszeletelve tegyünk félre a díszítéshez, a maradékot aprítsuk fel, és adjuk a túrókrémhez.
Osszuk el a babapiskóta 2/3-át egy kapcsos tortaforma alján és oldalán. Töltsük bele a túrós krém felét. Rakjuk rá a maradék piskótát, locsoljuk rá a likőrt, és kenjük rá a maradék krémet.
Tálalás
Kb. 8-10 fő számár elegendő.
Tárolás
Alternatív elkészítés
Sárgabarackos Charlotte
Hozzávalók
Sárgabarackos Charlotte
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A sárgabarackot mossuk meg, magozzuk ki. Néhány darabot felszeletelve tegyünk félre a díszítéshez, a maradékot aprítsuk fel, és adjuk a túrókrémhez.
Osszuk el a babapiskóta 2/3-át egy kapcsos tortaforma alján és oldalán. Töltsük bele a túrós krém felét. Rakjuk rá a maradék piskótát, locsoljuk rá a likőrt, és kenjük rá a maradék krémet.
Tálalás
Kb. 8-10 fő számár elegendő.
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?