Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sárgabarackos Charlotte

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Sárgabarackos Charlotte

500 g túró
200 g porcukor
250 ml habtejszín
300 g sárgabarack
160 g babapiskóta
50 ml sárgabarack likőr
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Keverjük simára a túrót a kétféle cukorral. Verjük habbá a tejszínt, és fokozatosan adjuk a túróhoz. Oldjuk fel a zselatint 100 ml hideg vízben, majd melegítsük fel, és dolgozzuk a túrós krémbe.

A sárgabarackot mossuk meg, magozzuk ki. Néhány darabot felszeletelve tegyünk félre a díszítéshez, a maradékot aprítsuk fel, és adjuk a túrókrémhez.

Osszuk el a babapiskóta 2/3-át egy kapcsos tortaforma alján és oldalán. Töltsük bele a túrós krém felét. Rakjuk rá a maradék piskótát, locsoljuk rá a likőrt, és kenjük rá a maradék krémet.

Tálalás

Tegyük a hűtőbe, hogy megdermedjen. Tálaláskor díszítsük a félretett barackkal.
Kb. 8-10 fő számár elegendő.

Tárolás

Hűvös helyen tárolandó!

Alternatív elkészítés

Készíthetjük őszibarackbefőttel is.
Sárgabarackos Charlotte

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
0 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 0-20 perc között
20 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
31 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!