Tejszínes túrótorta
Hozzávalók
Tejszínes túrótorta
krém:
máz:
Elkészítés
Elkészítés
Ha kihűlt megkenjük lekvárral. Kikeverjük a túrót a porcukorral, a tejföllel, a citrom levével és héjával, majd óvatosan összekeverjük a felvert tejszínnel.
Rákenjük a piskótára, majd betesszük a hűtőbe. A mázat elkészítjük és a tortába tesszük, továbbra is hűtőbe tároljuk.
Máz elkészítése:
Addig melegítjük gőz fölött a hozzávalókat, míg a cukor teljesen el nem olvad benne.
Tejszínes túrótorta
Hozzávalók
Tejszínes túrótorta
krém:
máz:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Ha kihűlt megkenjük lekvárral. Kikeverjük a túrót a porcukorral, a tejföllel, a citrom levével és héjával, majd óvatosan összekeverjük a felvert tejszínnel.
Rákenjük a piskótára, majd betesszük a hűtőbe. A mázat elkészítjük és a tortába tesszük, továbbra is hűtőbe tároljuk.
Máz elkészítése:
Addig melegítjük gőz fölött a hozzávalókat, míg a cukor teljesen el nem olvad benne.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?