Jeges gyümölcs-bomba
Hozzávalók
Ezenkívül:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A bogyókat szemezzük, megmossuk, és a nyársra húzzuk. A többi bogyós gyümölcsöt a még egyszer átkevert gyümölcsmasszával együtt poharakba szétosztjuk és a gyömbér üdítővel felöntjük. Gyümölcsnyársakkal és vastag koktél-szívószállal tálaljuk.
Tippek:
A gyümölcs-limonádé keveréket jégkocka tartóba öntjük és lefagyasztjuk. Mielőtt a jég teljesen megszilárdulna, jégkrém pálcikát dugunk bele, és az egészet egyben lefagyasztjuk.
Jeges muffin (cupcake):
A gyümölcsmasszát 6 darabos szilikon muffin-formába tesszük és lefagyasztjuk. A maradék gyümölcsmasszát a fentiek szerint feldolgozzuk.
Görögdinnye helyett használhatunk sárgadinnyét is.
Elkészíthetjük a gyümölcs-bombákat málna üdítővel vagy más ízesítéssel is.
A gyümölcs-bombák természetesen fagyaszthatók.
Jeges gyümölcs-bomba
Hozzávalók
kb. 15 adag elkészítéséhez
Ezenkívül:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A bogyókat szemezzük, megmossuk, és a nyársra húzzuk. A többi bogyós gyümölcsöt a még egyszer átkevert gyümölcsmasszával együtt poharakba szétosztjuk és a gyömbér üdítővel felöntjük. Gyümölcsnyársakkal és vastag koktél-szívószállal tálaljuk.
Tippek:
A gyümölcs-limonádé keveréket jégkocka tartóba öntjük és lefagyasztjuk. Mielőtt a jég teljesen megszilárdulna, jégkrém pálcikát dugunk bele, és az egészet egyben lefagyasztjuk.
Jeges muffin (cupcake):
A gyümölcsmasszát 6 darabos szilikon muffin-formába tesszük és lefagyasztjuk. A maradék gyümölcsmasszát a fentiek szerint feldolgozzuk.
Görögdinnye helyett használhatunk sárgadinnyét is.
Elkészíthetjük a gyümölcs-bombákat málna üdítővel vagy más ízesítéssel is.
A gyümölcs-bombák természetesen fagyaszthatók.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?