Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Rémisztő brownies

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Adag kb. 12 darab
Recept megosztása

Hozzávalók

kb. 12 darab elkészítéséhez

Tésztához:

2 darab tojás (M-es)
100 ml napraforgóolaj
100 ml víz

Mázhoz:

Díszítéshez:

vagy cukorszemek
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés:

A papírformát az előírásnak megfelelően összehajtjuk. A sütőt előmelegítjük.

Alsó és felső sütés: kb. 160°C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140°C (előmelegítve)

Elkészítés:

Tészta:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk és a csokoládélapokkal (a dobozban található) megszórjuk. A formát a sütő közepében elhelyezett rácsra tesszük és a süteményt megsütjük.

Sütési idő: kb. 40-45 perc

Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!

Sütés után a brownies-t sütőrácsra helyezzük és hűlni hagyjuk. Miután teljesen kihűlt, egy kés segítségével a sütőforma széleinél körbevágjuk a süteményt, majd 12 részre szeleteljük.

Máz:
A tortabevonót a csomagolóanyagon feltűntetett leírás szerint felolvasztjuk. Levágjuk az egyik csücskét, és a süteménydarabokat egyenként bevonjuk a mázzal.

Díszítés:
Miután a máz megszilárdult a fehér és a sötét csokoládés dekortollal tetszés szerinti szemeket rajzolunk a szeletekre.
Amennyiben be tudunk szerezni cukorszemeket, azzal is díszíthetjük.
Rémisztő brownies

Hozzászólások

Ábel Dávid
Dátum 2020. November. 05. 22:07
Ezt a hozzá szólást az elött írom hogy ki próbáltam ezt a receptet. Sok reményt fűzök ehhez a recepthez mert nem tűnik bonyolultnak

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
17 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
9 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
16 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!