
Rémisztő brownies



Hozzávalók
Tésztához:
Mázhoz:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 160°C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140°C (előmelegítve)
Elkészítés:
A süteményport egy keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojásokat, a lágy margarint és a vizet, majd konyhai robotgéppel (habverő) alacsony fokozaton max. fél percig simára keverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk, majd a csokoládédarabokkal megszórjuk. A formát a sütő közepébe elhelyezett rácsra tesszük, és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után a brownies-t sütőrácsra helyezzük és hűlni hagyjuk. Miután teljesen kihűlt, egy kés segítségével a sütőforma széleinél körbevágjuk a süteményt, majd 12 részre szeleteljük.
Máz:
A tortabevonót a csomagolóanyagon feltűntetett leírás szerint felolvasztjuk. Levágjuk az egyik csücskét, és a süteménydarabokat egyenként bevonjuk a mázzal.
Díszítés:
Miután a máz megszilárdult a fehér és a sötét csokoládés dekortollal tetszés szerinti szemeket rajzolunk a szeletekre.
Amennyiben be tudunk szerezni cukorszemeket, azzal is díszíthetjük.


Rémisztő brownies
Hozzávalók
Tésztához:
Mázhoz:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó és felső sütés: kb. 160°C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140°C (előmelegítve)
Elkészítés:
A süteményport egy keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojásokat, a lágy margarint és a vizet, majd konyhai robotgéppel (habverő) alacsony fokozaton max. fél percig simára keverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk, majd a csokoládédarabokkal megszórjuk. A formát a sütő közepébe elhelyezett rácsra tesszük, és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!
Sütés után a brownies-t sütőrácsra helyezzük és hűlni hagyjuk. Miután teljesen kihűlt, egy kés segítségével a sütőforma széleinél körbevágjuk a süteményt, majd 12 részre szeleteljük.
Máz:
A tortabevonót a csomagolóanyagon feltűntetett leírás szerint felolvasztjuk. Levágjuk az egyik csücskét, és a süteménydarabokat egyenként bevonjuk a mázzal.
Díszítés:
Miután a máz megszilárdult a fehér és a sötét csokoládés dekortollal tetszés szerinti szemeket rajzolunk a szeletekre.
Amennyiben be tudunk szerezni cukorszemeket, azzal is díszíthetjük.

Legújabb cikkek

Könnyű desszertek tavaszra
A nagy húsvéti eszem-iszom után jól esnek a könnyedebb édességek. Szerencsére ilyenkor már melegszik az idő, és eleve nem kívánjuk a nehéz ételeket.


Színezd újra! Látványos sütemények Fekete kakaóval
Kakaós sütemények fekete csavarral! Ha nemcsak a finom ízek, hanem az izgalmas, látványos küllem is számít egy sütinél, akkor a Dr. Oetker Fekete zsírszegény kakaópor a te terméked lesz!


Dekoráció helyett egy látványos süti – mohatorta
Nincs ötletünk a húsvéti dekorációra? Semmi gond! Készítsünk egy igazán látványos sütit az asztalra, a mohatortát!


Húsvéti brunch
Közeleg a húsvét, bár a jelenlegi helyzetben a nagy családi események valószínűleg elmaradnak, de szűk körben is feldobhatjuk a húsvéti lakomát. Lenyűgöző receptjeink igazán csodássá varázsolják az ünnepi asztalt!

Hozzászólások
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?