Rumos-diós cukkinis kocka csokisan
Hozzávalók
Rumos-diós cukkinis kocka csokisan
TETEJÉRE:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Egy másik tálkában a tojásokhoz öntjük a vaníliás cukrot, az olajat, ezt alaposan elkeverjük.
A diót összedaraboljuk (én aprítóba tettem nagyobb darabkákra aprítottam), a másik 5 dkg-ot pedig finomra daráltam kávédarálóban. A diót a tojásos masszába szórjuk, majd belekeverjük a lereszelt cukkinit, és a reszelt citromhéjat is.
Végül a lisztes keveréket is belekeverjük.
A tepsit (40*30 cm) kipapírozzuk és beleöntjük a masszát.
Előmelegített sütőben (hőlégkeverés) 180 fokon 30- 35 perc alatt tűpróbáig sütjük.
A feldarabolt csokit a tejjel felforraljuk, jól elkeverjük, elzárjuk a gázt és belekeverjük a rumaromát, és még melegen a süteményre kenjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Rumos-diós cukkinis kocka csokisan
Hozzávalók
Rumos-diós cukkinis kocka csokisan
TETEJÉRE:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Egy másik tálkában a tojásokhoz öntjük a vaníliás cukrot, az olajat, ezt alaposan elkeverjük.
A diót összedaraboljuk (én aprítóba tettem nagyobb darabkákra aprítottam), a másik 5 dkg-ot pedig finomra daráltam kávédarálóban. A diót a tojásos masszába szórjuk, majd belekeverjük a lereszelt cukkinit, és a reszelt citromhéjat is.
Végül a lisztes keveréket is belekeverjük.
A tepsit (40*30 cm) kipapírozzuk és beleöntjük a masszát.
Előmelegített sütőben (hőlégkeverés) 180 fokon 30- 35 perc alatt tűpróbáig sütjük.
A feldarabolt csokit a tejjel felforraljuk, jól elkeverjük, elzárjuk a gázt és belekeverjük a rumaromát, és még melegen a süteményre kenjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?