
Vegán kókuszpuding málnával



Hozzávalók
Pudinghoz:
Szóráshoz:
Málnapüréhez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A kókuszreszeléket bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, majd egy tányérra rakjuk és hűlni hagyjuk.
A vegán kókuszpudingot, a málnapürét és a kókuszreszeléket felváltva 2-2 rétegeben kis desszertpoharakba töltjük, és azonnal tálaljuk.
Tippek:
Friss málna helyett használhatunk mirelit gyümölcsöt is.


Vegán kókuszpuding málnával
Hozzávalók
Pudinghoz:
Szóráshoz:
Málnapüréhez:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A kókuszreszeléket bevonatos serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, majd egy tányérra rakjuk és hűlni hagyjuk.
A vegán kókuszpudingot, a málnapürét és a kókuszreszeléket felváltva 2-2 rétegeben kis desszertpoharakba töltjük, és azonnal tálaljuk.
Tippek:
Friss málna helyett használhatunk mirelit gyümölcsöt is.

Legújabb cikkek

Hütte-élmény az otthonodban
Ebben a megváltozott helyzetben egy időre búcsút inthet(t)ünk az utazásoknak, külföldi programoknak, éttermi estéknek vagy egyszerűen annak, hogy beüljünk egy kávézóba.


Palacsintát, de milyet? Terítéken a palacsintafajták
Legtöbbünk kedves gyerekkori emlékeket őriz a nagy családi palacsintapartikról és a leginkább szeretett ízekről: kakaós, fahéjas, mogyorókrémes, lekváros.


Gyümölcsök főzve, sütve, töltve
Február elején már nagyon vágyunk a friss tavaszi-nyári gyümölcsökre, az első eprekre, roppanós cseresznyékre, hamvas barackokra, lédús dinnyékre.


Burgonyát a sütibe!
Mi magyarok egyáltalán nem kapjuk fel csodálkozva a fejünket, ha szóba kerülnek a burgonyás édességek. Gondoljunk csak például a szilvás vagy a barackos gombócra!


Gazdaságosan is finomat: sütemények búza- és kukoricadarával
A búzadarát és a kukoricadarát senkinek sem kell bemutatni, 1-1 zacskó biztosan megtalálható belőlük a legtöbb konyhában vagy kamrapolcon.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?