Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Kókusz piramis

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tèszta:

17 dkg kókuszreszelèk
3 db tojàsfehèrje
2 dkg kókusztejpor
4 dkg daràlt mandula
1 ek. kemènyìtő
10 dkg gyümölcscukor
10 dkg porcukor

Dìszìtès:

6 dkg olvasztott csoki
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkèszìtès

A tojàsfehèrjèt a cukrokkal elkeverjük èpp csak annyira, hogy elolvadjon a cukor nem kell habosìtani.
Beleszórjuk a többi hozzàvalót ès jól elkeverjük, gombôcolható masszàt kell kapnunk.
Egy nagyobb tepsit kivajazunk ès vizes kèzzel 28 gombócot gyúrunk, a gombócokat 2 ujjal csúcsos kis piramisokkà formàljuk.
170 'C -ra előmelegìtett sütöben 13-15percig sütjük.
A kisült piramisok csúcsàt csokiba màrtjuk.
Kókusz piramis Kókusz piramis Kókusz piramis Kókusz piramis

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!