Kókuszkocka
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Elkészítés
Elkészítés
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm és 180C°-on 20 perc alatt készre sütöttem (a tészta kicsit elválik a tepsi szélétől).
Közben a vajat felolvasztom és belekeverem a többi hozzávalót. Nem hevítem forrásig, a csokit melegen tartom, az egész forgatás alatt.
A piskótát kiborítom és felkockázom, a forró csokifürdőbe rakom, majd egy kis idő elteltével, egyesével megforgatom a kókuszreszelékbe. Sütőpapírra teszem őket száradni.
Kókuszkocka
Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm és 180C°-on 20 perc alatt készre sütöttem (a tészta kicsit elválik a tepsi szélétől).
Közben a vajat felolvasztom és belekeverem a többi hozzávalót. Nem hevítem forrásig, a csokit melegen tartom, az egész forgatás alatt.
A piskótát kiborítom és felkockázom, a forró csokifürdőbe rakom, majd egy kis idő elteltével, egyesével megforgatom a kókuszreszelékbe. Sütőpapírra teszem őket száradni.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?