Kókuszkocka
Hozzávalók
Piskótához:
Csokimáz:
Elkészítés
Elkészítés
A fehérjét a vaníliás cukorral kemény habbá verjük.
A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, ezután beleforgatjuk a fehérjéből vert habot.
Kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük és előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk kihűlni a tésztát, miután kihűlt felkockázzuk.
Elkészítjük a mázat, a kakaót összekeverjük a vízzel és felforraljuk, levesszük a tűzről beleforgatjuk a piskótakockát és utána a csokis piskótakockát beleforgatjuk a kókuszreszelékbe, ezt addig folytatjuk, míg az összes kockát meg nem csináltuk.
A csokimáz hozzávalóit úgy készítettem, hogy kb. a 4-5-szőrösét vettem, olyan sok máz kellett hozzá.
Kókuszkocka
Hozzávalók
Piskótához:
Csokimáz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A fehérjét a vaníliás cukorral kemény habbá verjük.
A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, ezután beleforgatjuk a fehérjéből vert habot.
Kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük és előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk kihűlni a tésztát, miután kihűlt felkockázzuk.
Elkészítjük a mázat, a kakaót összekeverjük a vízzel és felforraljuk, levesszük a tűzről beleforgatjuk a piskótakockát és utána a csokis piskótakockát beleforgatjuk a kókuszreszelékbe, ezt addig folytatjuk, míg az összes kockát meg nem csináltuk.
A csokimáz hozzávalóit úgy készítettem, hogy kb. a 4-5-szőrösét vettem, olyan sok máz kellett hozzá.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?