Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

CakePops ("sütinyalóka")

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

CakePops ("sütinyalóka")

Ahány tojás,
annyi púpozott evőkanál porcukor
és annyi púpozott evőkanál liszt
Candy Melts csokoládépasztillák ( különböző színűek, az interneten is lehet rendelni, de sima csokit is be lehet színezni olajbázisú ételfestékkel)

Díszítéshez:

gyöngyök
CakePop sütőforma (interneten beszerezhető)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd kanalanként hozzáadjuk a porcukrot és ezzel is verjük egy ideig, hogy jó kemény legyen. Egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat és lisztet, aztán jól összekeverjük.
A sütőformát kikenjük, belisztezzük, beleöntjük a tésztát.
Előmelegített sütőben, mérsékelt tűzön olyan 15-20 percig sütjük.
Ha megsült kivesszük a sütőből, hűlni hagyjuk, majd ízlés szerint a felolvasztott Candy Melts csokipasztillákba forgatjuk, és ízlés szerint díszítjük.

Alternatív elkészítés

Én négy tojásból csináltam az másfél adaghoz volt elég. Egy tepsiben 12 db készíthető el.
CakePops ("sütinyalóka") CakePops ("sütinyalóka")

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
7 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
55 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
7 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!