Nagyon csokis kakaós keksz
Hozzávalók
Nagyon csokis kakaós keksz
Elkészítés
Előkészítés
A csokit (én 50%-osat használtam) egy éles késsel nagyobb darabokra vágjuk.
Előkészítjük a sütőpapírral bélelt tepsit.
Elkészítés
Egy másik tálban a tojást habosra kavarjuk a cukorral és a szobahőmérsékletű margarinnal.
A két részt összekeverjük és beleforgatjuk a csokit.
Egy teáskanálnyi adagot veszünk a tésztából, majd golyót formázunk, mint a fasírtot és ellapítjuk.
A tepsibe rakjuk, nem szükséges nagy távolságot hagyni a kekszek között, mert nekem nem terültek el.
190 fokon 12 perc alatt hőlégkeveréssel megsütjük őket.
Rácsra téve hagyjuk kihűlni. Vigyázzunk, mert a forró csoki könnyen megégetheti a kezünket.
Tálalás
Tárolás
Nagyon csokis kakaós keksz
Hozzávalók
Nagyon csokis kakaós keksz
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A csokit (én 50%-osat használtam) egy éles késsel nagyobb darabokra vágjuk.
Előkészítjük a sütőpapírral bélelt tepsit.
Elkészítés
Egy másik tálban a tojást habosra kavarjuk a cukorral és a szobahőmérsékletű margarinnal.
A két részt összekeverjük és beleforgatjuk a csokit.
Egy teáskanálnyi adagot veszünk a tésztából, majd golyót formázunk, mint a fasírtot és ellapítjuk.
A tepsibe rakjuk, nem szükséges nagy távolságot hagyni a kekszek között, mert nekem nem terültek el.
190 fokon 12 perc alatt hőlégkeveréssel megsütjük őket.
Rácsra téve hagyjuk kihűlni. Vigyázzunk, mert a forró csoki könnyen megégetheti a kezünket.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?