Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

A legfinomabb Isler

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

A legfinomabb Isler

20 dkg porcukor
40 dkg vaj
56 dkg liszt
20 dkg darált dió
1 kávéskanál fahéj

A töltelékhez:

lekvár

A bevonathoz:

kevés olaj
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tészta összetevőiből egynemű tésztát gyúrunk. Egy órára a hűtőbe tesszük. A tésztát fél kisujjnyi vastagságúra nyújtjuk, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a korongokat. 180 fokon kb. 15 perc alatt megsütjük, gyakran ellenőrizve, hogy nehogy túlságosan megbarnuljon. Amikor kihűlt, baracklekvárral összeragasztunk 2-2 korongot.
A csokit gőz felett megolvasztjuk, egy kevés olajat keverünk hozzá, és a korongokat bevonjuk vele.

Tálalás

Nagyalakú szaggatóval kb. 22 db.

Tárolás

Műanyag fedeles tárolódobozban akár 1 hétig is eltartható.
A legfinomabb Isler

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!