Bögrés ribizlis
Hozzávalók
Bögrés ribizlis
1 bögre cukor (1 bögre 2,5-3 dl)
1 bögre liszt
1 bögre tej
1 bögre darált dió
2 tojás
10 dkg olvasztott margarin
1 Dr. Oetker Sütőpor
20-30 dkg ribizli, vagy más gyümölcs
Elkészítés
Elkészítés
Az olvasztott margarint a cukorral, és a tojással habosra keverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. Nem megijedni! Egy kicsit folyós tésztánk lesz.
Sütőpapíros tepsibe öntjük, megszórjuk a ribizlivel, vagy más gyümölccsel és tűpróbáig sütjük. Még melegen, de nem forrón, levesszük a sütőpapírt, rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni.
Sütőpapíros tepsibe öntjük, megszórjuk a ribizlivel, vagy más gyümölccsel és tűpróbáig sütjük. Még melegen, de nem forrón, levesszük a sütőpapírt, rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni.
Tálalás
Ha kihűlt, szeleteljük és megszórjuk porcukorral.
Kedvencnek jelölöm
Bögrés ribizlis
Hozzávalók
Bögrés ribizlis
1 bögre cukor (1 bögre 2,5-3 dl)
1 bögre liszt
1 bögre tej
1 bögre darált dió
2 tojás
10 dkg olvasztott margarin
20-30 dkg ribizli, vagy más gyümölcs
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Az olvasztott margarint a cukorral, és a tojással habosra keverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót. Nem megijedni! Egy kicsit folyós tésztánk lesz.
Sütőpapíros tepsibe öntjük, megszórjuk a ribizlivel, vagy más gyümölccsel és tűpróbáig sütjük. Még melegen, de nem forrón, levesszük a sütőpapírt, rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni.
Sütőpapíros tepsibe öntjük, megszórjuk a ribizlivel, vagy más gyümölccsel és tűpróbáig sütjük. Még melegen, de nem forrón, levesszük a sütőpapírt, rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni.
Tálalás
Ha kihűlt, szeleteljük és megszórjuk porcukorral.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?