A Mikulás házikója
Hozzávalók
A Mikulás házikója
Elkészítés
Elkészítés
Másnap kinyújtjuk és kiszúrjuk belőle a házikó elemeit.
Lekenjük tojással és megszórjuk dióval, s megsütjük.
A cukrot megolvasztjuk, ezzel ragasztjuk össze a házikónkat (nagyon oda kell figyelni, mert a forró cukor rendkívüli módon meg tudja égetni az embert!).
A tojásfehérjéből a porcukorral habot verünk, majd hozzákeverjük az ecetet. Ezzel díszítjük a házikót. Megszórhatjuk cukorgyönggyel is.
A Mikulás házikója
Hozzávalók
A Mikulás házikója
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Másnap kinyújtjuk és kiszúrjuk belőle a házikó elemeit.
Lekenjük tojással és megszórjuk dióval, s megsütjük.
A cukrot megolvasztjuk, ezzel ragasztjuk össze a házikónkat (nagyon oda kell figyelni, mert a forró cukor rendkívüli módon meg tudja égetni az embert!).
A tojásfehérjéből a porcukorral habot verünk, majd hozzákeverjük az ecetet. Ezzel díszítjük a házikót. Megszórhatjuk cukorgyönggyel is.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?