Csipi barackja
Hozzávalók
Csipi barackja
Elkészítés
Elkészítés
A tojásokat a cukorral, majd a vajjal fehéredésig keverjük, kézzel vagy robotgéppel. Hozzátesszük a csipet sót. Egy másik tálban a lisztet összeszitáljuk a sütőporral, majd kanalanként hozzákeverjük a krémhez.
Vajjal kikent sütőformát kristálycukorral behintünk mindenütt, majd beletesszük a negyedelt barackokat, végül ráöntjük a kész tésztát. 180 fokon 40-45 percig sütjük, alsó-felső lángon.
Tálalás
Csipi barackja
Hozzávalók
Csipi barackja
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tojásokat a cukorral, majd a vajjal fehéredésig keverjük, kézzel vagy robotgéppel. Hozzátesszük a csipet sót. Egy másik tálban a lisztet összeszitáljuk a sütőporral, majd kanalanként hozzákeverjük a krémhez.
Vajjal kikent sütőformát kristálycukorral behintünk mindenütt, majd beletesszük a negyedelt barackokat, végül ráöntjük a kész tésztát. 180 fokon 40-45 percig sütjük, alsó-felső lángon.
Tálalás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?