Háromszínű kalács
Hozzávalók
Háromszínű kalács
Elkészítés
Elkészítés
Háromfelé vesszük a tésztát. Az egyikhez a vaníliás pudingport keverjük, a másikhoz a puncsosat, a harmadikhoz a kakaót. Elosztjuk úgy a tésztát, hogy mindegyikbe alulra a vaníliás, középre a kakaós, felülre a puncsos tészta kerüljön. Mikor feljön a tészta, lejjebb vesszük a hőfokot, s készre sütjük. Ha égne a teteje, de még belül nyers, alufóliával takarjuk le. Összesen kb. 40 perc alatt kész. Kicsit hűljön, csak ezután borítsuk ki a formákból. Cukorral megszórhatjuk, vagy csokival bevonhatjuk, de anélkül is kiváló kalácsféle.
Háromszínű kalács
Hozzávalók
Háromszínű kalács
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Háromfelé vesszük a tésztát. Az egyikhez a vaníliás pudingport keverjük, a másikhoz a puncsosat, a harmadikhoz a kakaót. Elosztjuk úgy a tésztát, hogy mindegyikbe alulra a vaníliás, középre a kakaós, felülre a puncsos tészta kerüljön. Mikor feljön a tészta, lejjebb vesszük a hőfokot, s készre sütjük. Ha égne a teteje, de még belül nyers, alufóliával takarjuk le. Összesen kb. 40 perc alatt kész. Kicsit hűljön, csak ezután borítsuk ki a formákból. Cukorral megszórhatjuk, vagy csokival bevonhatjuk, de anélkül is kiváló kalácsféle.
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?