Csokis kuglóf
Hozzávalók
Csokis kuglóf
Elkészítés
Elkészítés
A lisztben elkeverjük a sütőport, és belekeverjük a masszába.
A 4 tojásfehérjét habbá verjük, és azt is beleforgatjuk a tésztába.
A csokit feltördeljük kisebb-nagyobb darabkákra, és belekeverjük a tésztába.
A formát vajjal kikenjük, és liszttel megszórjuk.
Megsütjük 170°C-on (azért tűpróba legyen!), 30 perc után tegyünk rá alufóliát, hogy ne égjen meg a teteje, utána további 15 percet sütjük.
Csokis kuglóf
Hozzávalók
Csokis kuglóf
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A lisztben elkeverjük a sütőport, és belekeverjük a masszába.
A 4 tojásfehérjét habbá verjük, és azt is beleforgatjuk a tésztába.
A csokit feltördeljük kisebb-nagyobb darabkákra, és belekeverjük a tésztába.
A formát vajjal kikenjük, és liszttel megszórjuk.
Megsütjük 170°C-on (azért tűpróba legyen!), 30 perc után tegyünk rá alufóliát, hogy ne égjen meg a teteje, utána további 15 percet sütjük.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?