Fekete rózsa muffin
Hozzávalók
Fekete rózsa muffin
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Egy másik edénybe a lisztbe szórjuk a sütőport, a fahéjat és a darált mákot, összekeverjük.
A két részt összeforgatjuk, és lassan adagoljuk bele a tejet.
A muffin formát kikenjük margarinnal, majd a masszát egyenletesen elosztjuk a 12 mélyedésben.
170 fokon 20 perc alatt megsütjük.
Tűpróbával ellenőrizzük.
A formában hagyjuk kb. 10 percet hűlni.
Tálalás
12 db muffin lesz belőle.
Tárolás
Fekete rózsa muffin
Hozzávalók
Fekete rózsa muffin
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Egy másik edénybe a lisztbe szórjuk a sütőport, a fahéjat és a darált mákot, összekeverjük.
A két részt összeforgatjuk, és lassan adagoljuk bele a tejet.
A muffin formát kikenjük margarinnal, majd a masszát egyenletesen elosztjuk a 12 mélyedésben.
170 fokon 20 perc alatt megsütjük.
Tűpróbával ellenőrizzük.
A formában hagyjuk kb. 10 percet hűlni.
Tálalás
12 db muffin lesz belőle.
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?