Csillag 5
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Karamell krémes, kókusz párnák

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tészta:

6 tojásfehérje
15 dkg porcukor
10 dkg liszt
10 dkg kókuszreszelék

Krém:

2 cs. karamellás pudingpor
cukor (ízlés szerint)
2 ek. liszt
6 dl tej
12,5 dkg margarin

Díszítés:

kókuszreszelék
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A fehérjékből a porcukorral kemény habot verünk, majd óvatosan beleforgatjuk a lisztet, majd a kókuszt. Bekapszlizott muffin tepsibe adagoljuk, evőkanál segítségével kb. 3/4-ig legyen a kapszli. Előmelegített sütőbe toljuk, és közepes lángon sütjük. Amikor a tészta már kérget kapott, egy kicsit kivesszük és lenyomkodjuk finoman a tetejét, hogy ne legyen púpos, gömbölyű, majd visszatesszük, és aranyszínűre sütjük.
A krém hozzávalóit (kivéve a margarint) csomómentesre keverjük és megfőzzük. Ha kihűlt beledolgozzuk a margarint. Ha minden kihűlt, levesszük a kapszlikat, a krémet nyomózsákba töltjük és bedíszítjük vele a párnákat, majd megszórjuk kókuszreszelékkel.

Alternatív elkészítés

Olyan pudingos vagy nem pudingos krémet készíthetsz hozzá, amilyet a család szeret. Bármilyen krémmel finom.
Karamell krémes, kókusz párnák Karamell krémes, kókusz párnák

Hozzászólások

huntieva@yahoo.com
gazdasszony
Dátum 2020. July. 10. 14:43
Jól néznek ki, ki fogom próbálni :-)

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
28 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
19 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
51 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!