Meggyes süti
Hozzávalók
Hozzávalók:
Tésztához:
Meggyes krémhez:
Pudingos krémhez:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Meggyes krémhez: A pudingot keverjük ki 1dl meggylével. 3 dl meggylevet forraljuk, fel a cukorral majd adjuk hozzá a pudingporos keveréket, és főzzük sűrűre. Ezután a gyümölcsszemeket is forgassuk bele és az egészet kenjük egyenletesen a tésztára. Ha kihűlt két órára tegyük a hűtőbe. A pudingos krémhez a tejet, a cukrot, a pudingot állandó kevergetés mellett főzzük, majd a puha vajat adjuk a pudinghoz és hűtsük ki. Ezután kenjük a meggyes réteg tetejére. Ismét tegyük a hűtőbe és dermedés után szeletelhető.
Tálalás
Tárolás
Meggyes süti
Hozzávalók
Hozzávalók:
Meggyes krémhez:
Pudingos krémhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Meggyes krémhez: A pudingot keverjük ki 1dl meggylével. 3 dl meggylevet forraljuk, fel a cukorral majd adjuk hozzá a pudingporos keveréket, és főzzük sűrűre. Ezután a gyümölcsszemeket is forgassuk bele és az egészet kenjük egyenletesen a tésztára. Ha kihűlt két órára tegyük a hűtőbe. A pudingos krémhez a tejet, a cukrot, a pudingot állandó kevergetés mellett főzzük, majd a puha vajat adjuk a pudinghoz és hűtsük ki. Ezután kenjük a meggyes réteg tetejére. Ismét tegyük a hűtőbe és dermedés után szeletelhető.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?