Tönkölylisztből süti
Hozzávalók
Tészta:
Töltelék:
Elkészítés
Elkészítés
Sütőpapírral bélelt 24 cm x34 cm tepsibe öntöttem és kb. 170 c fokon 20-25 percig sütöttem. /tűpróba/ Rácson hagytam kihűlni.
Kettévágtam és megtöltöttem a saját készítésű fahéjas fügelekvárommal.
Aki kért rá diétás tejszínhabot tettem rá és meghintettem csipetnyi fahéjjal.
Személyes megjegyzés
Tönkölylisztből süti
Hozzávalók
Tészta:
Töltelék:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Sütőpapírral bélelt 24 cm x34 cm tepsibe öntöttem és kb. 170 c fokon 20-25 percig sütöttem. /tűpróba/ Rácson hagytam kihűlni.
Kettévágtam és megtöltöttem a saját készítésű fahéjas fügelekvárommal.
Aki kért rá diétás tejszínhabot tettem rá és meghintettem csipetnyi fahéjjal.
Személyes megjegyzés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?