Rácsos linzer
Hozzávalók
Rácsos linzer
A töltelék:
Elkészítés
Elkészítés
A tepsit előkészítjük, a tészta 2/3-át a megfelelő méretűre nyújtjuk és belehelyezzük, majd a lekvárral vastagon megkenjük.
A megmaradt tésztát vékonyra kisodorjuk, derelyevágóval csíkokra vágjuk és a tésztánk tetejére rács alakba elhelyezzük. A rácsot tojássárgával megkenjük, hogy szép fényes legyen.
Nem túl forró sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Rácsos linzer
Hozzávalók
Rácsos linzer
A töltelék:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tepsit előkészítjük, a tészta 2/3-át a megfelelő méretűre nyújtjuk és belehelyezzük, majd a lekvárral vastagon megkenjük.
A megmaradt tésztát vékonyra kisodorjuk, derelyevágóval csíkokra vágjuk és a tésztánk tetejére rács alakba elhelyezzük. A rácsot tojássárgával megkenjük, hogy szép fényes legyen.
Nem túl forró sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?