Kati szelet
Hozzávalók
Tészta:
Töltelék:
Krém tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
A tésztalapot megkenjük baracklekvárral. A félretett tésztalapot apróra vágjuk, hozzáadjuk a darált pörkölt diót, a porcukrot és annyi tejet adunk hozzá, hogy kenhetővé váljon. Ekkor hozzáadjuk a vajat és jól összekeverjük. Rákenjük a baracklekváros lapra. Tetejére pedig a tasakon lévő utasítás szerint elkészített kakaós krémet kenjük. Lehet díszíteni tejszínhabbal.
Kati szelet
Hozzávalók
Töltelék:
Krém tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tésztalapot megkenjük baracklekvárral. A félretett tésztalapot apróra vágjuk, hozzáadjuk a darált pörkölt diót, a porcukrot és annyi tejet adunk hozzá, hogy kenhetővé váljon. Ekkor hozzáadjuk a vajat és jól összekeverjük. Rákenjük a baracklekváros lapra. Tetejére pedig a tasakon lévő utasítás szerint elkészített kakaós krémet kenjük. Lehet díszíteni tejszínhabbal.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?