Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Gluténmentes habkenyér

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető

Hozzávalók

Gluténmentes habkenyér

6 tojásfehérje
16 dkg porcukor
0.8 dl olaj
6 dkg rizsliszt
5 dkg kukoricakeményítő
5 dkg kukoricaliszt
1 citrom reszelt héja
4 dkg darált dió v. mandula
késhegynyi szódabikarbóna
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A felvert tojásfehérjébe keverjük a cukrot, majd a lisztkeveréket, a diót és a citromhéját. Végül óvatosan belekeverjük az olajat.
Kikent őzgerincformába töltjük.
130-150 C° -on kb. 40-45 percig sütjük.

Tárolás

Jól záródó dobozban hetekig eláll. Már ha marad belőle.
Gluténmentes habkenyér

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 40-60 perc között
23 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
23 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
62 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!