Rózsi szelet
Hozzávalók
A tésztához:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
A két sárga lapot és a csokis lapot közepes méretű tepsibe kisütöm 180 fokon. Az alsó lap világos, erre sárgabarack lekvárt kentem, és a csokis lapot ráhelyeztem.
A pudingot a tejjel szokásos eljárással felfőzöm, és kihűtöm. A margarinból és porcukorból krémet készítek, a kihűlt pudinggal összekeverem, és a csokis lapra simítom. Erre jön a világos lap és a gőz felett felvert tojásfehérje hab. A habot pedig olvasztott csokival díszítettem
Rózsi szelet
Hozzávalók
A tésztához:
Krémhez:
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A két sárga lapot és a csokis lapot közepes méretű tepsibe kisütöm 180 fokon. Az alsó lap világos, erre sárgabarack lekvárt kentem, és a csokis lapot ráhelyeztem.
A pudingot a tejjel szokásos eljárással felfőzöm, és kihűtöm. A margarinból és porcukorból krémet készítek, a kihűlt pudinggal összekeverem, és a csokis lapra simítom. Erre jön a világos lap és a gőz felett felvert tojásfehérje hab. A habot pedig olvasztott csokival díszítettem
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?