Házikrémes-diós szelet
Hozzávalók
Házikrémes-diós szelet
Krém:
Tetejére:
Elkészítés
Előkészítés
Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk.
Elkészítés
A másik adag cukorral és a csipet sóval a fehérjét habbá verjük. A habot óvatosan a sárgájával összekeverjük, majd a diót kanalanként könnyedén hozzáadjuk. Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
A sütőpapírt még melegen lehúzzuk róla és rácson hagyjuk kihűlni.
A házi krémes krémet az előírásnak megfelelően elkészítjük, a lecsepegtetett, az apróra vágott barackot könnyedén hozzákeverjük, és a kihűlt piskótán egyenletesen elsimítjuk.
Tetejére a csokit ráreszeljük.
Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Házikrémes-diós szelet
Hozzávalók
Házikrémes-diós szelet
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk.
Elkészítés
A másik adag cukorral és a csipet sóval a fehérjét habbá verjük. A habot óvatosan a sárgájával összekeverjük, majd a diót kanalanként könnyedén hozzáadjuk. Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
A sütőpapírt még melegen lehúzzuk róla és rácson hagyjuk kihűlni.
A házi krémes krémet az előírásnak megfelelően elkészítjük, a lecsepegtetett, az apróra vágott barackot könnyedén hozzákeverjük, és a kihűlt piskótán egyenletesen elsimítjuk.
Tetejére a csokit ráreszeljük.
Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?