Párizsikrémes kocka
Hozzávalók
Kakaós laphoz:
Krémhez:
Bevonáshoz:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Egy 27×27 cm-es keretben sütünk lapot. 170 fokon légkeveréses sütőben.
A krémhez a cukrot a tejszínnel felforraljuk, majd félrehúzzuk a tűzről és simára keverjük benne a kakaóport. Ezután visszatesszük a lángra és hozzáadunk 5 dkg margarint, állandó kevergetés mellett felforraljuk és lezárjuk. Ha kihűlt betesszük a hűtőbe pár órára. Majd kikeverjük és hozzáadjuk a többi kihabosított margarint. Ezzel töltjük meg a 3 részre vágott lapot. Betesszük a hűtőbe 3-4 órára, majd bevonjuk a tetejét az olajjal felolvasztott csokival. Ezután szeleteljük.
Tálalás
Tárolás
Párizsikrémes kocka
Hozzávalók
Kakaós laphoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Egy 27×27 cm-es keretben sütünk lapot. 170 fokon légkeveréses sütőben.
A krémhez a cukrot a tejszínnel felforraljuk, majd félrehúzzuk a tűzről és simára keverjük benne a kakaóport. Ezután visszatesszük a lángra és hozzáadunk 5 dkg margarint, állandó kevergetés mellett felforraljuk és lezárjuk. Ha kihűlt betesszük a hűtőbe pár órára. Majd kikeverjük és hozzáadjuk a többi kihabosított margarint. Ezzel töltjük meg a 3 részre vágott lapot. Betesszük a hűtőbe 3-4 órára, majd bevonjuk a tetejét az olajjal felolvasztott csokival. Ezután szeleteljük.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?