Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Pudingos tiramisu

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Pudingos tiramisu

0,5 kg mascarpone
2 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding tejszínízű
7 dl tej
4 ek. cukor
1 zacskó kerek babapiskóta
2 dl főtt feketekávé
1 rumaroma

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A pudingport főzzük meg a cukorral együtt a tejben, majd hagyjuk hűlni. Közben párszor keverjük át, hogy ne bőrösödjön meg a teteje.
Ha kihűlt, keverjük el a mascarponéval és a vaníliás cukrokkal.
Kóstoljuk meg, ha esetleg úgy érezzük, még tehetünk hozzá egy kis porcukrot.
A lefőzött kávéba öntsük bele a rumaromát és a piskótákat egyenként egy pillanatra mártsuk bele. Úgy csináljuk, hogy a piskótát mindenhol érje a kávé, de azért ne ázzon el.
Egy edény aljára rakjunk egy sor piskótát, majd kanalazzuk rá a krém harmadát.
Majd jöhet a következő sor piskóta, és ismét a krém, piskóta és végül a maradék krém.
A tetejét szórjuk le kakaóporral.
Pár órára rakjuk hűtőbe, így a piskóta megpuhul, és az ízek összeérnek.

Tálalás

8 adag.

Tárolás

Hűtőben ajánlott tárolni.

Alternatív elkészítés

1 nap hűtőben való pihenés után tökéletesen szeletelhető.
Pudingos tiramisu Pudingos tiramisu

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
23 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
13 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
8 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!