Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Mennyei duplacsokis fagylalt

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Mennyei duplacsokis fagylalt
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Hűsítő édességek , Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Fagylaltok , Egyéb sütés nélküli finomságok

Hozzávalók

kb. 4 adaghoz

Elkészítés

Előkészítés:

Négy pralinét félreteszünk a díszítéshez. A fehércsokoládét és a maradék pralinét durvára aprítjuk

Elkészítés:

A kimért hideg tejet egy magasfalú keverőedénybe öntjük és hozzáadjuk a fagylaltport.
Konyhai robotgéppel (habverő) először a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton a krémállag eléréséig,
kb. 3 percig keverjük. Belekeverjük a felaprított fehércsokoládét és a pralinét. A krémet fagyálló edénybe tesszük,
befedjük és legalább 4 órát fagyasztjuk.

Díszítés:

A fagylaltot tálalás előtt kb. 10 percre szobahőmérsékletre tesszük. Adagoljuk és a maradék pralinéval,
ízlés szerint friss gyümölcsökkel díszítjük.

Javaslatok, alternatív elkészítés

Ízlés szerint használhatunk különböző pralinékat: mandulás, fehércsokoládés, ropogós, karamellás, stb.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!