Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Narancsos forralt bor

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető

Hozzávalók

Alap:

0,5 L víz
1 narancs leve és héja
1 db alma
1-1 kiskanál őrölt fahéj, szegfűszeg
2 ek cukor
2 ek méz
0,5 L vörösbor
5 cl Triple sec vagy Cointreau
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A narancs héját vékonyan levágjuk. Legegyszerűbb egy zöldséghámozóval. Az almát cikkekre vágjuk. A vizet a narancshéjjal almával cukorral fűszerrel felforraljuk.

Elkészítés

Ha az alma puha hozzáadjuk a narancslét és a bort. Két percig főzzük majd levesszük a tűzről hozzáadjuk a likőrt és a mézet. Elkeverjűk és narancsszeletekkel bögrében kínáljuk.
Narancsos forralt bor

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő 20-40 perc között
31 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
33 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
48 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!