Narancsos forralt bor
Hozzávalók
Alap:
0,5 L víz
1 narancs leve és héja
1 db alma
1-1 kiskanál őrölt fahéj, szegfűszeg
2 ek cukor
2 ek méz
0,5 L vörösbor
5 cl Triple sec vagy Cointreau
Elkészítés
Elkészítés
A narancs héját vékonyan levágjuk. Legegyszerűbb egy zöldséghámozóval. Az almát cikkekre vágjuk. A vizet a narancshéjjal almával cukorral fűszerrel felforraljuk.
Elkészítés
Ha az alma puha hozzáadjuk a narancslét és a bort. Két percig főzzük majd levesszük a tűzről hozzáadjuk a likőrt és a mézet. Elkeverjűk és narancsszeletekkel bögrében kínáljuk.
Kedvencnek jelölöm
Narancsos forralt bor
Hozzávalók
Alap:
0,5 L víz
1 narancs leve és héja
1 db alma
1-1 kiskanál őrölt fahéj, szegfűszeg
2 ek cukor
2 ek méz
0,5 L vörösbor
5 cl Triple sec vagy Cointreau
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A narancs héját vékonyan levágjuk. Legegyszerűbb egy zöldséghámozóval. Az almát cikkekre vágjuk. A vizet a narancshéjjal almával cukorral fűszerrel felforraljuk.
Elkészítés
Ha az alma puha hozzáadjuk a narancslét és a bort. Két percig főzzük majd levesszük a tűzről hozzáadjuk a likőrt és a mézet. Elkeverjűk és narancsszeletekkel bögrében kínáljuk.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?