Aranygaluska
Hozzávalók
Tészta:
Szórás:
Sodó:
Elkészítés
Kelesztés
Tészta
3. Szép masszát gyúrunk belőle, majd lefedjük és 1órán át kelesztjük a tésztát.
4. Ha letelt az 1 óra és a tésztánk szépen megdagadt akkor a nyújtódeszkára tesszük, kinyújtjuk utána pedig köröket szaggatunk belőle.
5. A kivajazott, kilisztezett tepsibe szépen egyenletesen lerakosgatjuk a köröket.
Szórás
Sodó
Sütés
Aranygaluska
Hozzávalók
Tészta:
Elkészítés lépésről lépésre
Kelesztés
Tészta
3. Szép masszát gyúrunk belőle, majd lefedjük és 1órán át kelesztjük a tésztát.
4. Ha letelt az 1 óra és a tésztánk szépen megdagadt akkor a nyújtódeszkára tesszük, kinyújtjuk utána pedig köröket szaggatunk belőle.
5. A kivajazott, kilisztezett tepsibe szépen egyenletesen lerakosgatjuk a köröket.
Szórás
Sodó
Sütés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?