Fetasajtos bucik
Hozzávalók
Fetasajtos bucik
Töltelék:
Tetejére:
Elkészítés
Előkészítés
A lisztet egy tálba szitáljuk, az élesztőt szárazon belevegyítjük.
A tejet meglangyosítjuk.
Elkészítés
A darabokat egyenként a tenyerünkben, kézzel szétlapogatjuk, 1 kk. tölteléket teszünk bele, majd a széleket hosszában összecsipkedjük. A sütőpapírral bélelt tepsibe egymástól két ujjnyi távolságra helyezzük. Tetejüket tojássárgájával megkenjük és lenmaggal megszórjuk.
180 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Fetasajtos bucik
Hozzávalók
Fetasajtos bucik
Töltelék:
Tetejére:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A lisztet egy tálba szitáljuk, az élesztőt szárazon belevegyítjük.
A tejet meglangyosítjuk.
Elkészítés
A darabokat egyenként a tenyerünkben, kézzel szétlapogatjuk, 1 kk. tölteléket teszünk bele, majd a széleket hosszában összecsipkedjük. A sütőpapírral bélelt tepsibe egymástól két ujjnyi távolságra helyezzük. Tetejüket tojássárgájával megkenjük és lenmaggal megszórjuk.
180 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?