Farsangi fánk
Hozzávalók
Farsangi fánk
Elkészítés
Elkészítés
FONTOS, hogy a sütésnél vigyázzunk arra, hogy a deszkán fekvő fánk felső része kerüljön az olajban alulra, azaz fordítva rakjuk bele. Ha nem így teszünk nem lesznek szép szalagosak a fánkjaink. Aztán fontos még, hogy a sütés elején az edényt fedjük le egy fedővel és úgy süssük a fánkokat aranysárgára, majd megfordításuk után már nem kell a fedőt visszatenni. Csepegtessük le a fölösleges zsiradékot a fánkokról, majd szórjuk meg porcukorral és fogyaszthatjuk is. Akár töltve, akár lekvárral csak ajánlani tudom, mert nagyon finom sütemény lesz belőle.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Farsangi fánk
Hozzávalók
Farsangi fánk
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
FONTOS, hogy a sütésnél vigyázzunk arra, hogy a deszkán fekvő fánk felső része kerüljön az olajban alulra, azaz fordítva rakjuk bele. Ha nem így teszünk nem lesznek szép szalagosak a fánkjaink. Aztán fontos még, hogy a sütés elején az edényt fedjük le egy fedővel és úgy süssük a fánkokat aranysárgára, majd megfordításuk után már nem kell a fedőt visszatenni. Csepegtessük le a fölösleges zsiradékot a fánkokról, majd szórjuk meg porcukorral és fogyaszthatjuk is. Akár töltve, akár lekvárral csak ajánlani tudom, mert nagyon finom sütemény lesz belőle.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?