Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Bodzás fánk

Mazsolám receptje https://www.sutnijo.hu/profil/9400-mazsolam
Bodzás fánk
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Kelt tészták , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Fánkfélék , Egyéb sütemények

Hozzávalók

  • 30 dkg liszt
  • 1 tasak Dr. Oetker Instant Élesztő
  • 1 ek. cukor
  • 1 dl langyos tej
  • 1 dl bodza szörp
  • 2 dkg lágy margarin
  • 1 tojássárgája
  • 1 reszelt alma
  • csipet só

Tetejére

  • csoki
Mazsolám Mazsolám receptje

Elkészítés

Elkészítés

Langyos cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt. Közben megtisztítjuk az almát és lereszeljük. A hozzávalókból lágy tésztát dagasztunk. Letakarva, meleg helyen a duplájára kelesztjük. Lisztezett felületen kinyújtjuk és kiszaggatjuk. Bő, forró olajban kisütjük. Papírtörlőre szedjük. Tetejére olvaszthatunk csoki és azzal vonhatjuk be, de magában is tökéletes, hiszen a bodza nagyon finom ízt ad neki!

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!