Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Capuccinos kalács (kenyérsütőgépben sütve)

édesmézes receptje https://www.sutnijo.hu/profil/16505-edesmezes
Capuccinos kalács (kenyérsütőgépben sütve)
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Kelt tészták , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Kalácsfélék , Egyéb sütemények

Hozzávalók

  • 3 db tojás (felkeverve)
  • 120 g vaj (puha)
  • 100 ml tej
  • 3 ek. capuccino por (a tejben elkeverve)
  • csipet só
  • 240 g liszt (kelt tésztás, lehet sima is)
  • 3 ek. capuccino por
  • 240 g rétes liszt
  • 20 g friss élesztő
  • 5 ek. cukor
édesmézes édesmézes receptje

Elkészítés

Előkészítés

A tejben elkeverjük a 3 ek. capuccino port.
A tojásokat habosra keverjük, a vajat felpuhítjuk.

A hozzávalókat a felsorolás sorrendjében belerakjuk a kenyérsütőgépbe és elindítjuk az édes programot.Nálam ez 3 ó 22 perc.(6-os program)

Tálalás

Kb. 6 adag.

Javaslatok, alternatív elkészítés

Vajjal, Nutellával, lekvárral tálalhatjuk, de simán is különleges, finom.
Sütemény kiszúróval is ki lehet vágni formákat.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!